Iubito, te-am jucat la Poker! – Delia Mitroi

Reduceri!

48,00 lei 38,40 lei

Titlu: Iubito, te-am jucat la Poker!

Autor: Delia Mitroi

Editura: Editura Petale Scrise

Număr pagini: 290

Anul apariției: 2021

Gen: romantic thriller, romance, thriller

ISBN: 978-606-95090-6-7

Descriere

Poker, trafic de arme, două clanuri rivale, femei frumoase, demne de cele mai prestigioase podiumuri din lume, bărbați senzuali desprinși parcă din revistele Vogue, confruntări periculoase, dar și dialoguri savuroase și pline de umor, ce ar concura cu brio comicul de limbaj din piesele de teatru, comploturi, intrigi, victorii, capitulări, alianțe și mai ales un pariu care generează o întreagă suită de evenimente dirijate de gelozii, compromisuri, sacrificii.

„Iubito, te-am jucat la Poker” este romanul care cântă dragostea printre arme și coduri de onoare ale Mafiei napoletane, este elogiul iubirii supreme până la abnegație, care trece dincolo de trădări, minciuni, răfuieli, și care îi transformă până și pe gangsterii cei mai de temut ai crimei organizate în personaje capabile de cele mai tandre simțăminte. Triunghiurile amoroase, dragostea fraternă și filială, banii, luxul și puterea, pasiunea, ura, uneori luptele corp la corp, toate fac paradă pe scena unui București care devine martor și complice de nădejde al personajelor, ființe complexe și imprevizibile, al căror parcurs existențial dau cititorului impresia deloc greșită de bildungsroman.

Frivolitatea, pasiunea și uneori egoismul eroilor sunt admirabil compensate de inocența și candoarea de care doar un copil poate da dovadă, astfel că multe dintre dialogurile memorabile sunt impecabil dozate prin intervențiile micuței Sonia, care echilibrează balanța și îl înduioșează până și pe Antonio Salamandra, il capo di tutti capi.

Narațiunea e sinonimă cu suspansul pur, acțiunea e demnă de o ecranizare de excepție, iar romanul per total e ca un cocktail exotic pe care îl savurezi cu poftă. Ori ca pe o femeie fatală.

„Iubito, te-am jucat la Poker!” e romanul care nu te va lăsa să îți verifici Instagramul și care te va face să închizi Netflixul.

Andreea Neagu (filolog)

Informații suplimentare

Autor

Gen

, ,

14 recenzii pentru Iubito, te-am jucat la Poker! – Delia Mitroi

  1. petalescrise

    „Mi-am făcut un inventar cu recenziile restante, iar în cap de lista era seria Iubito, te-am jucat la Poker!. Nu vreau să mă trezesc cu tot Clanul Salamadra la poartă, așa că m-am pus pe scris repejor, simțind presiunea pistolului imaginar al mafiotului pe nume Antonio Toma, zis și Tony Salamandra.

    Autoarea Delia Mitroi a creat mai multe universuri paralele și le-a unit în două cărți incendiare, presărate cu iubire, trădare, răzbunare și jocurile mortale ale mafiei.”

    – Cătălina Pană

    Recenzia completă: https://catalinapana.blogspot.com/2022/10/iubito-te-am-jucat-la-poker-miza-suprema.html

  2. petalescrise

    „Romanul Iubito, te-am jucat la Poker! scris de Delia Mitroi este unul care are multă acțiune, multe întorsături de situație și nu vreau să divulg mai multe. Nu mai bine descoperi singur ce se întâmplă? Eu doar ți-am dat câteva ”indicii” despre intrigă. Sigur o să-ți placă romanul dacă ești iubitor al acestui gen.”

    – Drumul vieții

    Recenzia completă: https://drumulvietii.com/iubito-te-am-jucat-la-poker-delia-mitroi-recenzie/

  3. petalescrise

    „Delia Mitroi a fost ca o revelație pentru mine. Mi-a schimbat percepția despre ceea ce credeam eu că înseamnă thriller. Aveam impresia că nu sunt fana acestui gen literar. Ei bine, se pare că sunt.

    „Iubito, te-am jucat la Poker” este o carte publicată la Editura Petale Scrise în 2021. Am ales-o deoarece mi-a plăcut foarte tare începutul. Pe site-ul editurii, fiecare carte are secțiunea „Citește un fragment”. Îmi place acest aspect pentru că astfel pot vedea dacă rezonez cu stilul de scris al autorului sau cu povestea în sine.”

    – Alexandra Condrat

    Recenzia completă: https://spatiupentruscris.blogspot.com/2021/10/iubito-te-am-jucat-la-poker-impresii-si.html

  4. petalescrise

    „Nu știu care sunt preferințele voastre în materie de lectură, dar pe mine mă atrage combinația asta de romance și thriller. Ador poveștile pline de acțiune și suspans, cu numeroase întorsături de situație și cu personaje periculoase și chiar distructive, însă accentul să fie pus mai mult pe partea de romantism.”

    – Literatura pe tocuri

    Recenzia completă: https://literaturapetocuri.ro/iubito-te-am-jucat-la-poker-delia-mitroi-editura-petale-scrise-recenzie.html

  5. petalescrise

    „O carte cu de toate, despre iubire și pierderi, despre alegeri greșite, și cum destinul ne poate juca feste în cel mai mârșav mod. Romanul conturează partea urâtă a oamenilor dar și cum în cel mai rău om se află o parte sensibilă și niște principii pe care nu le încalcă. Direcția acțiunii din carte te duce spre acceptare, resemnare și cum te poți transforma într-un alt om doar alegând o direcție incorectă!

    Recomand cartea aceasta celor care apreciază o lectură incitantă ce te ține în priză de la început până la urmă, și mai ales acelor persoane care țintesc ochiul spre baieți răi și iubiri întortocheate, mafie și lumea interlopă a căror viață e la focul unei împușcături!”

    – Vorbe pentru suflet

    Recenzia completă: https://vorbepentrusufletblog.wordpress.com/2021/06/09/citind-o-pe-delia-mitroi-cartea-iubito-te-am-jucat-la-poker/

  6. petalescrise

    „Sunt cărți care te atrag încă de la titlu, iar dacă povestea este pe măsura titlului ales, succesul este garantat. Iar cartea Iubito, te-am jucat la Poker! de Delia Mitroi este exact o astfel de carte. Recunosc că titlul m-a intrigat și chiar mă așteptam să am parte de o lectură captivantă, dar chiar și așa am rămas surprinsă de cât de tare m-a prins povestea, încă de la primele pagini. Avem parte de o carte grozavă, care îmbină romance-ul cu thriller-ul, aduce elemente demne de filmele americane cu mafioți și presară totul cu dramă.”

    – Rândurile Evei

    Recenzia completă: https://www.randurileevei.ro/2021/05/21/iubito-te-am-jucat-la-poker-delia-mitroi/

  7. petalescrise

    „Romanul «Iubito, te-am jucat la Poker!» include o tema literară clasică, aceea a sacrificiului feminin pe altarul unei pasiuni de alt gen a bărbatului adorat, într-o turbulentă poveste cu mafioți, ei înșiși reprezântând un simbol romantic urban – băieții răi cu cod de onoare personalizat, eleganță vestimentară și mașini scumpe, mereu gata să-și mituiască alesele cu cadouri.

    Pe mine m-a atras imediat titlul provocator.

    Așa că voi confirma de la început că tot ce sugerează el, cartea livrează: un moment dramatic de cuplu analizat psihologic, multă acțiune periculoasă și senzualitate descătușată.”

    – Analogii-Antologii

    Recenzia completă: https://analogiiantologii.com/2021/05/16/iubito-te-am-jucat-la-poker-recenzie/

  8. petalescrise

    „Mi-a plăcut stilul autoarei, faptul că acțiunea te prinde repede, apoi te poartă prin tot felul de situații neprevăzute. Lupte, crime, trădare, iubire întunecată… Cartea le are din plin pe toate, iar finalul este total neașteptat. Sunt curioasă de continuare.”

    – Ruxandra Popa

    Sursa: https://www.goodreads.com/book/show/58294073-iubito-te-am-jucat-la-poker

  9. petalescrise

    „Este o carte despre destine, despre ambiții, frivolități, lupte între clanuri de interlopi, dar și despre relațiile interumane, iubiri interzise, goana după doi iepuri, dar și după acceptare, recunoaștere și fericire.”

    – Elena Druță

    Sursa: https://www.goodreads.com/book/show/58294073-iubito-te-am-jucat-la-poker

  10. petalescrise

    „Cartea Deliei Mitroi reușește să te prindă încă de la primele pagini, personajele sunt foarte bine conturate, acțiunea se desfășoară rapid, și…trebuie să dai pagina.”

    – Adelina

    Sursa: https://www.goodreads.com/book/show/58294073-iubito-te-am-jucat-la-poker

  11. petalescrise

    „Exact pe genul meu! Acțiune, mafie, clanuri, reglare de conturi, putere, bani, iubire, trădare, aveți de toate în minunăția asta de roman!”

    – Alisa-Andreea Oltean

    Sursa: https://www.goodreads.com/book/show/58294073-iubito-te-am-jucat-la-poker

  12. petalescrise

    „O lectură plăcută, cu multă acțiune, suspans, întâmplări neprevăzute, clanuri mafiote, crime, reglări de conturi și dragoste. O carte de nota 10. Mi-a plăcut mult!”

    – Ionescu Gabriela

    Sursa: https://www.goodreads.com/book/show/58294073-iubito-te-am-jucat-la-poker

  13. petalescrise

    „O viziune captivantă asupra iubirii, trădării, prieteniei și mizelor în general. E genul de carte care te ține cu sufletul la gură și care nu îți dă voie sa o lași din mână.”

    – Ermina Neagu

    Sursa: https://www.goodreads.com/book/show/58294073-iubito-te-am-jucat-la-poker

  14. petalescrise

    „Este o carte foarte bine scrisă, având în vedere că este cea de-a doua carte publicată de tânăra autoare (…) M-a ținut cu sufletul la gură încă de la primele pagini.”

    – Petronela Atomei

    Sursa: https://www.goodreads.com/book/show/58294073-iubito-te-am-jucat-la-poker

Adaugă o recenzie

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.