Editura Petale Scrise

Autori

Laura Stanciu

Laura Stanciu

Născută în 1986, cu o copilărie plină de farmec și o tinerețe agitată, sunt produsul unui mediu profund urban și o veșnic îndrăgostită de magie, iubire și oameni frumoși sufletește. Devenită de câțiva ani mamă de golan în creștere, tot timpul visătoare, uneori egoistă, mai tot mereu sarcastică și cu un umor cinic îmi las imaginația să zboare în fel de fel de scrieri inspirate de înrăita mea plăcere de a citi cărți polițiste.

Listă cărți Laura Stanciu

M. K. Lynn

M. K. Lynn

M.K.Lynn, născută în 1996, originară din Republica Moldova, studentă la Electronică, îndrăgostită de pisici. Scriu de aproximativ zece ani, dar am publicat doar de curând romanul de debut, primul roman dintr-o trilogie, și anume “Pene, morminte și flori”. Scriu în general dark fantasy, uneori cu elemente de SF. Am fost publicată cu povestiri în revistele Egophobia, POV21, Scriitorul, NOI și în antologiile “Colecția Science Fiction” și “Enciclopedia Scriitorilor Români 2018”. Pe lângă scris, sunt pasionată de digital art, cosplay, pian, fotografie și muzică, iar ce iese din aceste pasiuni puteți vedea pe pagina de instagram (@m.k.lynn.oniricbook) sau pe cea de facebook (@oniricbook). Citat reprezentativ: “Totul exista ca să fie distrus și totul era distrus ca să renască. Răul devenea bine, iar binele – rău. Asta însemna echilibrul.”

Listă cărți M. K. Lynn

Alina Cosma

Alina Cosma

Născută Ardelean, căsătorită, mama unui copil minunat. A terminat liceul profil informatică, apoi a studiat medicina. Este medic pediatru dedicat și pasionat de profesia pe care o are. A debutat în 2014 cu romanul O singură minune.

Listă cărți Alina Cosma

Florentina Pandelea

Florentina Pandelea

Născută în ’92 sunt o fire mai rebelă. Zodia Taur mă descrie perfect, căci sunt impulsivă și mă înfurii imediat ce văd culoarea roșie. Iubesc, încă de copilă, să citesc și m-am pierdut deseori în lumea fantastică a cărților, o formă frumoasă de evadare din realitatea cu care nu mă împrieteneam deloc. Sunt naivă și visătoare, încă mai cred în oameni și în frumos. Am început să cochetez cu scrisul în 2016 când îmi doream să citesc o carte ce se zbătea să iasă la suprafață din mintea mea. Îmi place să scriu romane fantasy – paranormale, dar și romance. Sunt mămica unei Bestiuțe care îmi arată mereu adevărata frumusețe a vieții și soția care a învățat culorile dragostei alături de jumătatea sa. Zâmbesc chiar și atunci când totul se destramă în jurul meu, căci zâmbetul este arma care învinge în orice luptă.„Fericirea poate fi găsită chiar și în cele mai întunecate timpuri, dacă nu uiți să te îndrepți spre lumină.” Albus Dumbledore

Listă cărți Florentina Pandelea

Roxana Brănișteanu

Roxana Brănișteanu scrie de când se știe, a studiat Jurnalism, ajungând – în cele din urmă – să transpună în cuvinte ceea ce a pasionat-o dintotdeauna: particularitățile relațiilor dintre oameni, în mod special procesul de topire a ghețurilor dintre două suflete care împărtășesc același spirit. În acestă etapă a existenței sale artistice, își dedică mare parte din timp și energie activității mesmerizante de romancier.

Listă cărți Roxana Brănișteanu

Cătălin Vasile Dumitrescu

Născut în 1976 la malul mării. Îndrăgostit de ea. Și de istorie. Studiile au vizat, însă, latura economică, atât în liceu cât și mai departe. Îmi place mult să-mi fiu propriul șef și să am timp pe care să-l petrec singur (asta deși am o familie), în cele mai simple moduri.

Listă cărți Cătălin Vasile Dumitrescu