Editura Petale Scrise

Terapie senzuală – Nadia A. Linette – impresie Delia Moretti

Terapie senzuală
Terapie senzuală
Recunosc sunt vinovată și îmi asum responsabilitatea!
Puține persoane au tăria de caracter să recunoască atunci când calcă strâmb. De obicei se tinde să se dea vina pe altcineva sau se spune o minciună pentru a masca greșeala.
Dar eu nu! Nu am de gând să vă mint. Recunosc cu mândrie că mi-am calcat pe mândrie și principii. Da ați auzit bine. Sunt vinovată!
Nu mai este o noutate faptul că îmi place să citesc. Nu sunt o mofturoasă și nici nu mi-am impus prea multe limite. Important este să mă prindă trama povești încă de la început.
Având în vedere că scriu cărți de dragoste, lecturile mele tind să fie tot mai des către latura aceasta a literaturii. Am tot evitat să cumpăr cărți care au scris pe copertă +18. Câteva experiențe neplăcute cu astfel de cărți, m-au îndemnat să le cataloghez drept pornografie.
Dar teoria mea nu se aplică și în cazul cărți care mi-a răpit foarte multe ore de nesomn noaptea trecută.
Nu mă pricep la făcut recenzii și nici nu vreau să încep acum, dar vă spun cu mâna pe inimă că mi-am schimbat părerea sau cel puțin așa cred.
,,Terapie senzuală”, pentru căi acesta este titlul cărții, m-a ținut cu ochii lipiți de paginile ei de la primul și până la ultimul cuvânt citit. A avut de toate pentru toți. Am râs și m-am încruntat la peripețiile protagoniștilor. M-am roșit toată la scenele siropoase și am regretat amarnic când mi-am dat seama că mi-ar fi plăcut să fie mult mai lung firul narativ.
Recunosc că mi-a plăcut o carte +18.
Voi ce părere aveți despre ele?
PS. Felicitările mele Nadia A. Linette. Sper să mai citesc cărți scrise de ține.
Postarea originală aici