Editura Petale Scrise

Tărâmul Mistic. Îngerul luminii – recenzie Alexa Drăgan

„Deci…nu prea ma pricep, desi sunt scriitoare, sa astern pe „hartie” impresiile mele despre cartile citite, oricat as incerca. Nu sunt priceputa la facut recenzii, dar o sa incerc sa spun ceva despre aceasta carte, ce am adorat-o de la prima pagina pana la ultima.
Azi am primit-o, cadou de pa aceasta doamna scumpa, Alina Cosma. Cum am primit-o, am si sarit sa o citesc, iar in trei ore am si terminat-o, desi este o carte destul de complexa. Pot spune ca lumea in care aceasta carte m-a teleportat este una in care nu prea am avut sansa sa fiu. O lume cu oameni normali, cu zane, puteri ale naturii etc. Autoarea a imbinat o poveste frumoasa de dragoste, cu mitologia mai multor natiuni, dand nastere unei lumi superbe, total diferita de tot ce citisem pana acum. Trebuie sa recunosc ca citind primele pagini, am crezut ca este o poveste destinata copiilor, dar ce m-am inselat…
Cum am spus si mai sus, sa nu aveti impresia ca datorita numerelor de pagini, este o lectura usoara sau plictisitoare, din contra. Este o lectura complexa, cu personaje la fel de complicate, dar care nu te lasa sufletul sa nu pe adori. Povestea de dragoste dintre cele doua personaje este la fel de complicata ca firul povestii, asta atragand cititorul si mai mult in mijlocul actiunii, in lumea asta atat de frumoasa creata de Alina. Sper sa fi inteles ceva din tot ce am scris mai sus :)))
Pe scurt, este o poveste diferita fata de ce am citit pana acum si merita cu adevarat citita si inteleasa.
Te pup dulce, scriitoare minunata si iti multumesc pentru acest cadou”