Termeni și condiții

Site-ul www.editurapetalescrise.ro aparține Editurii Petale Scrise, ambele fiind proprietate a Petale Scrise SRL-D, înregistrată în localitatea Leș, comuna Nojorid, jud. Bihor, str. Principală, nr. 206/B, CUI 33963414, Nr. Registrul Comerțului: J5/49/13.01.2015, contact email: office@editurapetalescrise.ro

Accesul și navigarea pe site, incluzând vizitarea sau cumpărarea produselor de pe site-ul Editurii Petale Scrise, echivalează cu citirea, înțelegerea și acceptarea termenilor si condițiilor cuprinse în acest document.

Este obligatorie citirea completă a documentului, iar continuarea navigării, precum și cumpărarea produselor de pe site, reprezintă acceptul utilizatorului a Termenilor și condițiilor din prezentul document.

editurapetalescrise.ro își rezervă dreptul de a schimba și actualiza conținutul acestui site, precum și Termenii și condițiile de folosire în orice moment, fără niciun fel de notificare în prealabil.

În cazul unor divergențe sau neînțelegeri între editurapetalescrise.ro și Cumpărător, se vor aplica Termenii și condițiile valabile la momentul  efectuării comenzii.

DEFINIȚII

Utilizator – orice persoană care vizitează site-ul editurapetalescrise.ro

Cumpărător – orice persoană fizică sau juridică ce plasează o comandă pe site

Vânzător – Petale Scrise SRL-D, înregistrată în localitatea Leș, comuna Nojorid, jud. Bihor, str. Principală, nr. 206/B, CUI 33963414, Nr. Registrul Comerțului: J5/49/13.01.2015, contact email: office@editurapetalescrise.ro

Comandă – un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între Vânzător și Cumpărător, prin care Cumpărătorul își exprimă intenția de a achiziționa Produse sau Servicii și achitarea contravalorii acestora.

Produse și Servicii – orice produs sau serviciu menționat în Comandă, care urmează a fi furnizate de către Vânzător Cumpărătorului.

DREPTURILE DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ

Întregul conținut al site-ului editurapetalescrise.ro (imagini, texte, grafică web, scripturi, software, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, mărci înregistrate) este integral proprietatea  Petale Scrise SRL-D și a furnizorilor săi și este apărat de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe, precum și de legile privind proprietatea intelectuală si industrială.

Încălcarea dreptului de autor, prin utilizarea, fără acordul Petale Scrise SRL-D, a oricăror dintre elementele menționate anterior, se sancționează conform legii în vigoare.

În cazul în care constatați orice încălcare a drepturilor de autor, vă rugăm să ne contactați la adresa: office@editurapetalescrise.ro.

LIMITAREA RĂSPUNDERII

Editura Petale Scrise încearcă să limiteze situațiile în care diversele informații, imagini sau servicii oferite conțin erori de prezentare sau de preț, dar acestea pot avea loc. În cazul în care observați diversele erori, vă rugăm să le semnalați la adresa de email: office@editurapetalescrise.ro.

Editura Petale Scrise nu poate garanta ca site-ul, serverele pe care acesta este găzduit, precum și e-mailurile trimise de pe site-ul Editurii sunt fără viruși sau alte componente informatice cu caracter potențial dăunător. De asemenea, pot exista situații în care apar erori, omisiuni, defecțiuni, întârzieri sau întreruperi în operare sau transmitere. De aceea, site-ul editurapetalescrise.ro este liber de orice răspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea site-ului editurapetalescrise.ro.

Editura Petale Scrise nu își asumă răspunderea pentru serviciile furnizorilor, partenerilor și terțelor părți. În cazul în care o comandă nu poate fi livrată din cauza imposibilității Utilizatorului de a o primi, sau din cauză că acesta a oferit date de contact greșite, comanda respectivă va fi considerată anulată.

editurapetalescrise.ro își rezervă dreptul de a anula Comenzile pentru produse și servicii care sunt afișate pe site ca urmare a unor erori tehnice sau a căror prețuri sunt eronate ca urmare a unor erori tehnice.

Editura Petale Scrise își rezervă dreptul de a anula comenzi fără o notificare prealabilă.

PREȚUL ȘI PROMOȚIILE

Prețul de vânzare al produselor de pe site-ul editurapetalescrise.ro este cel afișat în momentul plasării Comenzii. Reducerile de preț, cupoanele de reducere și promoțiile sunt cele valabile în momentul în care Utilizatorul plasează Comanda. Editura Petale Scrise își arogă dreptul de a modifica prețurile și de a întrerupe promoții înainte de perioada menționată, fără a notifica Utilizatorii în prealabil.

POLITICA DE RETUR

Utilizatorul poate returna produsul comandat în termen de 10 zile de la intrarea în posesie a coletului, conform prevederilor Legii 51/2003 pentru aprobarea Ordonanței Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanță. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala Utilizatorului, în ambalajul original în care a fost expediat de către Editura Petale Scrise, fără urme de deteriorare a produselor. Editura Petale Scrise va returna suma încasată pentru produse, mai puțin cheltuielile ocazionate de ambalarea și expedierea inițială a coletului către Utilizator, în termen de 30 de zile de la data notificării de către Utilizator.